3D Tanulmányterv készítés

Szolgáltatásaink

Homlokzati 3D látványtervezés

3D Tanulmányterv készítés

Még csak tervezi? Már engedélyeztette? Már építi?
El szeretné adni? Eladásra építi? Beruházást tervez?
A tervezés, az elképzelés, az építés fázisában 3D képekkel meglehet jeleníteni a külső belső felületeket, szerkezeti lehetőségeket, színeket, anyagokat, cserép variációkat.

Csomagajánlataink

Építési költségvetés készítés

Tervezett beruházások építési költségvetéseinek elkészítése, szaktanácsadás, vázlatrajzok, tervrajzok, helyszíni felmérés alapján. Költségvetés készítés 25 éves szakmai tapasztalattal. Az elképzeléstől, a kivitelezés előkészítésétől akár a beruházás lezárásáig. Az építőipar összes szakiparában, a gépészettől a belsőépítészetig.

Bővebben

Építőipari költségvetés készítés

Homlokzati 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

3D Homlokzattervezés

Külső homlokzatszigetelést tervez?
Meglévő épületek átépítéseihez 3D látványtervekkel illusztrált homlokzat tervezés magánszemélyeknek, tervezőknek, beruházóknak, kivitelezőknek, társasházaknak, közületeknek.

Bővebben

Tanulmányterv prezentáció készítése

Tanulmánytervek készítését vállaljuk pályázatokhoz, publikációkhoz, új épület tervezéséhez, régi épület átépítéséhez, 3D látványtervezés, prezentációk készítése.
A tanulmányterv készítése az építészeti tervezés legelső szakasza.

Bővebben

Tanulmányterv készítés

Családi ház 3D homlokzattervezés, 3d homlokzattervezés

Kivetítőn történő tervegyeztetés

Igény esetén lehetőség van bemutatótermünkben, nagy kivetítőn történő tervegyeztetésre. Akár az egész család részt vehet a 3D-s tervek átnézésében, mint egy mozifilm, csak a vásznon a megálmodott épület látható. Be tudjuk együtt járni az épületet, tudjuk méretezni a helyiségeket, a bútorokat, meg tudunk nézni különböző design megoldásokat. A terv ön előtt és önnel együtt születik, az ön igényeire szabva.